Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí acollirà la 27a Trobada Catalana de Portants del Sant Crist

Sant Quintí acollirà la 27a Trobada Catalana de Portants del Sant Crist

Aquesta trobada s’havia de fer a Sant Quintí l’any 2020, però es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid.

Serà el diumenge 8 d’octubre quan se celebrarà aquesta trobada anual de Portants del Sant Crist, en aquesta ocasió a Sant Quintí. Aquesta trobada a Sant Quintí ja s’havia de celebrar l’any 2020 però, a causa de la pandèmia de la COVID-19, es va haver d’anul·lar.

Enguany hi participaran 18 agrupacions de portants de diferents punts de Catalunya. El programa d’actes començarà a les 8 del matí amb l’acollida i l’esmorzar per a tots els participants al poliesportiu municipal. A 2/4 d’11 del matí tindrà lloc el Via Crucis pels carrers del nucli antic de Sant Quintí. El punt de sortida serà a l’església, i els portants de les diferents agrupacions portaran la creu durant les 14 estacions amb les que consta aquest camí.

A les 12 del migdia, se celebrarà l’eucaristia a l’església, presidida per mossèn Francesc Pausas, rector de la parròquia de Sant Quintí. En finalitzar es farà un dinar de germanor que comptarà amb la participació dels portants i acompanyants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: