Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí celebra una Festa Major per a tots els públics del 15 al 22 d’agost

Sant Quintí celebra una Festa Major per a tots els públics del 15 al 22 d’agost

Aquest 2023, l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Comissió de Festa Major conviden a celebrar la identitat folklòrica del municipi en el marc de la Festa de l’any.

Del 15 al 22 d’agost, el municipi acollirà una programació que aposta per celebrar les tradicions populars i impulsar el talent local amb activitats pensades per a tots els públics.

En aquesta edició, les tradicionals actuacions i cercaviles dels grups folklòrics de la vila i dels Falcons de Vilafranca continuaran tenint un paper central en una festa caracteritzada per la implicació històrica de les entitats culturals. Els actes tradicionals es combinaran amb noves activitats pensades per a tots els públics, entre les quals hi ha tallers i racons d’activitats per a infants i nadons, i una oferta cultural i d’oci que aposta pel talent local, amb bandes com la Sidral Brass Band o l’actuació del grup de teatre quintinenc El Fanal.

En aquesta línia, també s’aposta per donar suport i revitalitzar el club de futbol local, El Quintinenc FC, amb un partit de Festa Major contra La Llacuna i un altre en què participaran jugadors que havien format part del club anteriorment.

El programa d’actes, que es pot consultar al web oficial de la Festa Major (www.festamajorsantquinti.cat), també es repartirà al domicili de tots els veïns i veïnes en format paper des d’aquest divendres 4 d’agost.

Foto: Aureli Díaz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: