Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca acull l’onzena edició de la fira Sarroca Medieval

Sant Martí Sarroca acull l’onzena edició de la fira Sarroca Medieval

Serà el cap de setmana del 14 i el 15 d’octubre.

Enguany, la gestió la portarà una nova empresa que ha preparat tot un seguit d’actes de carrer com música itinerant, Els Joglars de la Cort, un espectacle de titelles, el Traginer i la Verdulera o el Gegant Babau. Aquestes propostes amenitzaran les activitats que es desenvoluparan als espais gastronòmics, als espais infantils, a la zona de comerciants medieval i a la zona de comerços locals.

D’altra banda, hi haurà visites teatralitzades dins del castell, a cada hora. El preu serà de 5 euros i caldrà inscriure’s on-line a través de l’enllaç que hi ha a la web www.santmartisarroca.cat.

El diumenge a la 1 del migdia es lliurarà el Segell d’Honor de Pere III El Cerimoniós a una personalitat local que hagi destacat pel seu vessant cultural o social.

Per poder accedir al turó de La Roca, l’Ajuntament habilitarà un trenet turístic al cost d’un euro, gratuït per a menors de 6 anys i per a les persones amb mobilitat reduïda. Serà el primer any que el trenet tindrà un cost, simbòlic. Una altra novetat serà un concurs fotogràfic a través de l’Instagram de Turisme de Sant Martí Sarroca.

Tota la informació sobre Sarroca Medieval es pot consultar al web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: