Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova trobada del programa ‘Turisme Vilafranca Empreses’

Nova trobada del programa ‘Turisme Vilafranca Empreses’

És un projecte que treballa amb unes 50 d’empreses de Vilafranca del Penedès del sector turístic per una destinació turística de qualitat ben posicionada i sostenible

En el marc del programa que desenvolupa el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha tingut lloc avui dimecres una nova trobada d’empreses turístiques i afins per l’intercanvi d’experiències i coneixement mutu en el marc del programa Turisme Vilafranca Empreses.

Aquesta vegada l’empresa amfitriona ha estat el Celler Cairons, un celler petit però amb història situat en el mateix nucli urbà, un element que el fa diferent.

La regidora de Turisme, Gemma Romeu, ha obert la jornada agraint l’assistència dels participants i donant valor a la cooperació entre totes les empreses i entitats dedicades al turisme per treballar de manera conjunta.

La jornada ha continuat amb la visita al celler a càrrec del propietari, Oriol Fàbregas. Tot seguit s’ha fet una ronda d’intervencions de cada una de les empreses i entitats assistents a l’acte, per intercanviar informació i per possibilitar i fomentar complementarietats entre les empreses, com la creació de productes conjunts.

També s’ha revisat la marca turística de Vilafranca del Penedès, Capital del Vi, per corroborar la identificació amb ella.

La regidora ha tancat la jornada convidant les persones assistents a participar en altres jornades similars, encoratjar-los a treballar conjuntament sempre amb la sostenibilitat com a referent.

Al final de la sessió els i les participants han aprofitat per, informalment, intercanviar els contactes. Turisme Vilafranca Empreses és un projecte que treballa amb unes 50 d’empreses de Vilafranca del Penedès del sector turístic per una destinació turística de qualitat ben posicionada i sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: