Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’inspector Albert Romero deixa la Policia Local de Vilafranca després de vuit anys

Romero marxa del cos, en comissió de serveis d’un any a Calafell, i serà substituït interinament per un dels dos sotsinspectors.

L’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero, deixarà seu càrrec, tancant una etapa de 8 anys a la prefectura vilafranquina. Així ho va explicar durant l’acte de celebració de la festa patronal de la Policia Local de Vilafranca, aquest dijous a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, acte que serveix anualment per agrair la tasca dels agents dels diferents cossos policials i de protecció civil. Romero marxa del cos en comissió de serveis de cap de la Policia Local de Calafell, durant un any, i serà substituït interinament per un dels dos sotsinspectors.

Romero va explicar que, després de més de 8 anys a Vilafranca, d’aquí 15 dies deixarà la prefectura de Vilafranca. En el seu discurs va agrair a tots els cossos i estaments la col·laboració i a tots els companys i companyes de la Policia Local el suport i compromís. “Ha estat un privilegi ser el vostre cap i no m’he sentit mai sol. Us encoratjo a continuar amb dedicació i passió les tasques de cada dia”, ha conclòs l’encara inspector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: