Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
6 persones investigades arran de tres actuacions de la Policia Local de Vilafranca

6 persones investigades arran de tres actuacions de la Policia Local de Vilafranca

Hi ha quatre investigats per un intent d’ocupació d’un habitatge, un per conducció amb permís retirat per punts i un altre per alcoholèmia positiva.

Agents de la Policia Local van evitar divendres la usurpació delictiva d’un edifici desocupat a l’avinguda de Tarragona. L’actuació es va produir arran d’una trucada que alertava que un grup de 4 persones havia entrat a l’edifici. Una patrulla va comprovar que efectivament la porta havia estat forçada. A l’interior es van identificar 4 persones i es van intervenir diverses eines utilitzades per a l’intent d’ocupació, a més d’una bicicleta i un VMP de procedència dubtosa.

D’altra banda, el mateix divendres agents de la Policia Local en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra van identificar un conductor amb pèrdua de vigència per punts del permís de conduir, al qual li constava també la ITV caducada del vehicle. El conductor va resultar investigat per un delicte contra la seguretat viària i va ser denunciat administrativament per la ITV caducada.

Finalment, la matinada de dissabte, una patrulla de la Policia Local va aturar un vehicle que tenia una trajectòria erràtica, ocupant part de la calçada contrària. El conductor, a banda de no portar cinturó de seguretat, va donar una taxa d’alcoholèmia positiva de 0, 76 mg/l, motiu pel qual es va instruir atestat judicial. Durant l’actuació policial, un acompanyant del vehicle va llençar al terra un embolcall de cocaïna, motiu del qual també va ser denunciat. El conductor va ser denunciat també per porta una arma blanca. El vehicle va ser retirat per la grua.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: