Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Executiva Comarcal de  Junts Alt Penedès va celebrar l’Assemblea ordinària

L’Executiva Comarcal de Junts Alt Penedès va celebrar l’Assemblea ordinària

El dijous de la setmana passada es va reunir l’Executiva encapçalada per Sebastià Moya.

En aquesta Assemblea, celebrada a l’Escorxador de Vilafranca, es van valorar diversos temes referents a l’actualitat política de la comarca, com ho és el pacte Junts-Impulsem.
Els militants van poder fer preguntes a l’executiu, així com diverses valoracions referents a les eleccions municipals.
Des de l’executiva comarcal es van presentar les conclusions de les valoracions posteriors a les eleccions i la situació actual. Tot seguit, es va aprofitar la presència de Carmela Fortuny, per tal que expliqués la situació actual de la Diputació. A més a més, es va comptar amb la intervenció d’Eduard Pujol, diputat al Congrés dels Diputats, qui va explicar els punts d’interès tant en l’àmbit nacional, com a nivell comarcal.
Pau Tetas, Coordinador Territorial de la Vegueria Penedès de la JNC, va fer un agraïment tant a l’executiva com a la militància, per la feina feta de manera conjunta durant les municipals. La cloenda va anar a càrrec de Xavier Vidiella, president de Junts a la Vegueria Penedès, qui també va
respondre a les qüestions de la militància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: