Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts organitza una jornada per parlar de la gestió de l’aigua a Catalunya i el Penedès

La jornada té lloc aquest dissabte a partir de dos quarts d’onze del matí a l’Escorxador de Vilafranca.

Catalunya, i de manera particular el Penedès, encara es troben immersos en una sequera persistent des de fa tres anys, amb el canvi climàtic marcant el camí cap a un futur amb recursos hídrics més limitats dels que s’havia experimentat fins ara.
En un comunicat el grup Junts per Catalunya a l’Alt Penedès explica que davant la creixent preocupació, la declaració d’emergència per sequera i la manifesta inacció del govern de la Generalitat ha pres la iniciativa d’organitzar una jornada destinada a abordar la situació actual, analitzar l’estratègia en la gestió de l’aigua i explorar els reptes en un futur pròxim.

La jornada té lloc aquest dissabte a partir de dos quarts d’onze del matí a l’Escorxador de Vilafranca. Comptarà amb la participació dels exconsellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i Damià Calvet, la diputada i alcaldessa de l’Albí Anna Feliu, el diputat i alcalde de les Borges del Camp Joaquim Calatayud i l’exdirector de l’Agència Catalana de l’Aigua Lluís Ridao. Es posaran sobre la taula idees innovadores i es fomentarà el diàleg constructiu amb l’objectiu de sumar esforços en la cerca de solucions que assegurin un millor futur per a Catalunya i, de manera específica, per al Penedès. Els participants podran conèixer de prop la realitat de la situació actual, així com les estratègies que s’estan considerant per mitigar els impactes de la sequera. L’organització espera que aquesta jornada serveixi com a punt de trobada per a professionals, representants polítics i la ciutadania en general, per tal de compartir coneixements, inquietuds i propostes que contribueixin a una gestió més sostenible de l’aigua.

Junts convida a tots aquells interessats a participar en aquesta jornada, amb l’esperança de crear sinergies i construir ponts de col·laboració que ajudin a enfrontar amb èxit els desafiaments que la sequera ens presenta i presentarà en un futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: