Diumenge, 28 d'abril de 2024

L’Atlètic Vilafranca enceta la seva aventura a Primera Catalana amb un inici irregular de lliga

Després de caure contra La Canonja i el Tortosa Ebre, l’equip rebrà la visita del Martorell aquest dissabte a les 18h. Objectiu: sumar el segon triomf de la temporada.

Segona derrota del curs per l’Atlètic Vilafranca, que aquest dissabte perdia per 1-3 contra el Tortosa Ebre al Municipal. L’equip marxava perdent al descans per 0-1, després del gol de Carlos Gilabert, al minut 21 de partit.

Ja al segon temps, al 56, arribava el segon gol visitant. Domènec era l’autor del 2-0, un gol que deixava els de Parxi Atsarà en una situació complicada pel que feia a les possibilitats de puntuar.

A 20 pel final Xavi Arjona retallava diferències i obria un petit bri d’esperança.

Però després de molt minuts d’intentar-ho, sense encert, el Tortosa tornava a colpejar, sentenciant definitivament el partit amb l’1-3. Pau Miralles assegurava els tres punts pels ebrencs, a 3 pel final.

El proper partits pels vilafranquins tornarà a ser a casa. Serà aquest dissabte, a les 18h, contra el Martorell. Una oportunitat d’oblidar la derrota del darrer cap de setmana i guanyar per segona vegada aquest curs.

Malgrat l’inici irregular, la lliga és molt llarga. Per davant queden 26 jornades en què pot passar de tot. Però l’objectiu d’enguany és clarament signar la permanència amb tranquilitat.

Dels 16 equips que formen la lliga, l’Atlètic ara mateix és desè, amb 4 punts.