Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa de Vilafranca ha inaugurat la temporada amb l’espectacle de bombolles Vegin i Passin

Aquest diumenge passat, a les 12 del migdia, al Teatre Cal Bolet la companyia Enlaire iniciava la temporada d’espectacles familiars que organitzen la Xarxa i el Servei de Cultura.

L’espectacle Vegin i Passin convidava a reflexionar sobre els propis records personals a partir de l’existència i la realitat efímeres de les bombolles de sabó. Una obra que feia que el públic es preguntés perquè alguns records perduren a la nostra memòria i d’altres simplement desapareixen, talment com les bombolles de sabó. Vegin i passin portava a l’escenari de Cal Bolet a l’actor Martin Cattani Dorelo, un viatger singular ancorat en el temps i amb l’anhel de transmetre realitats efímeres, demostrant que les coses s’han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els records perduren per sempre. Un espectacle que compta amb la col·laboració de Pep Bou.
Amb el teatre ple s’ha iniciat una nova temporada d’espectacles de la Xarxa a Vilafranca que portarà una gran diversitat d’espectacles els propers mesos.
La novetat de la programació d’aquesta temporada és la inclusió d’un espectacle per a infants de 0 a 3 anys, que tindrà lloc el gener a l’Auditori.
La venda anticipada dels espectacles fins al gener està funcionant molt bé i ja n’hi ha algun amb les entrades exhaurides.
La propera cita serà el diumenge 5 de novembre amb El Pot Petit i ‘Les aventures del lleó vergonyós’ que tindrà dues representacions a Cal Bolet, a dos quarts d’onze del matí i a les dotze del migdia.
Millorar la informació i el coneixement sobre legislació i ajudes un dels principals reptes en relació al mercat immobiliari

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: