Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia la nova temporada d’espectacles familiars del Teatre Cal Bolet

S’inicia la nova temporada d’espectacles familiars del Teatre Cal Bolet

Diumenge s’estrena una nova temporada d’espectacles adreçats a les famílies fruit de la col·laboració de La Xarxa de Vilafranca i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

El primer espectacle que es representarà és ‘El monstre de colors’ que, després d’exhaurir entrades de la funció habitual de les 12 del migdia, va esgotar les entrades de la segona sessió que es va programar a les 5 de la tarda.

‘El monstre de colors’ és un personatge basat en el llibre d’Anna Llenas que provoca sentiments d’empatia en els més petits i que els permet identificar i posar nom el què senten en cada moment. Tant el llibre com l’obra de teatre són eines pensades per a facilitar l’expressió de les emocions dels més petits, i no tan petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: