Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es fa la festa d’aniversari de la Xarxa de Vilafranca al parc de l’1 d’octubre

Després de dos anys de pandèmia, la Xarxa de Vilafranca proposa celebrar el seu aniversari (25+2) amb una gran festa gratuïta per a les famílies.

Serà aquest diumenge a partir de les 11 hores. La festa estava prevista pel diumenge 13 de març però el mal temps va jugar una mala passada. A partir de les onze, els infants podran jugar i prendre consciència corporal amb l’espai “La Pilotada, un somni de carrer” de Circ de jocs; experimentar de la màgia de les bombolles amb “Bufa i rebufa” de la companyia Enlaire, i gaudir dels tallers de xapes, globoflèxia o pintacares.
A les 11.30h i a les 12.30h hi haurà l’espectacle “Animalia, INC” de Sandal produccions, amb dos passis de 30 minuts, amb aforament limitat però assignat per ordre d’arribada. És un espectacle recomanat a partir de 2 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: