Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori combina produccions per a tots els gustos

Aquest dimecres, al Teatre Cal Bolet, s’ha donat a conèixer en una gala presentada per l’actriu Gisela Guitart, la nova temporada d’espectacles professionals de febrer a juny.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau, obria l’acte fent balanç del 2023 i destacant que 8.500 persones han passat per Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa.

La gala va comptar amb diverses actuacions i entrevistes com a tastet dels espectacles que es podran veure durant la temporada. El 7 de març, a Cal Bolet, es podrà veure ‘La festa’, de Daniela Feixas.

L’autora i una de les actrius de l’espectacle, Abril Julien, van explicar l’impacte de les confidències reals que han inspirat l’espectacle, una història d’eufòria, ball, excessos i sexe en l’etapa adolescent.

D’altra banda, l’actriu Marga Socias va oferir un esquetx de la proposta ‘Orelles’, que es podrà veure el divendres 7 de juny al Pati de l’Escorxador.

En teatre, altres propostes destacades són ‘L’illa deserta’, escrita i dirigida per Marc Artigau i interpretada per Maria Rodríguez i Miki Esparbé; i ‘La trena’, l’adaptació teatral del llibre de Lætitia Colombani que dirigeix Clara Segura. En col·laboració amb el festival Vilapensa, Josep Maria Flotats i Pep Planas es posaran a la pell dels filòsofs Voltaire i Rousseau a l’espectacle ‘Voltaire/Rousseau. La disputa’.

L’espectacle de ficció de ‘La Dramática Errante’ a partir dels del cas Altsasu, ‘El testament’, monòleg de Ramon Molins, de Zum-Zum teatre, i ‘El valor de res’, de la companyia Pagans i en col·laboració amb el Festival Eva, són altres espectacles de petit format que es podran veure a Vilafranca. ‘La nit del peix kiwi’, amb les entrades exhaurides i protagonitzada per Santi Ricart, és la proposta de la Sala Flyhard que iniciarà la temporada teatral divendres de la setmana que ve.

En música, Antònia Font, amb les entrades ja exhaurides, la Camerata Penedès, la Barcelona Art Orchestra, l’artista interdisciplinar Bewis de la Rosa i la proposta ‘Serrat sense Serrat’, amb els músics David Palau i Josep Mas “Kitflus”, són alguns dels espectacles programats. També Renaldo & Clara, que van actuar durant la gala amb temes del seu darrer disc.

Pel que fa a la programació familiar, la Xarxa de Vilafranca programa els seus espectacles el primer diumenge de cada mes. El proper 4 de febrer, Cal Bolet acollirà ‘Una dent sota el coixí’, al març el musical ‘La princesa i el pèsol’, amb la vilafranquina Aina Ros com a una de les protagonistes, i a l’abril la màgia del Mag Edgard arribarà amb ‘Somriures’.

Les entrades i els abonaments estaran a la venda des d’aquesta setmana al web espectacles.vilafranca.cat. També es poden adquirir presencialment a la taquilla de Cal Bolet cada dijous no festiu de 18h a 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: