Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta diverses propostes per millorar l’ús del català a Vilafranca

Els cupaires demanen, entre d’altres, per ampliar l’oferta de cursos del Consorci per la Normalització Lingüística

La CUP de Vilafranca ha donat a conèixer aquest dilluns a la tarda en roda de premsa una moció que presentarà al ple d’aquest dimarts i que inclou diferents propostes per millorar l’ús del català a Vilafranca. Una d’elles és ampliar l’oferta de cursos del Consorci per la Normalització Lingüística.

Des de la CUP també demanen, entre d’altres, la creació del Consell Municipal de la Llengua Catalana per aglutinar tant representants polítics com associacions i organitzacions que vetllin per la llengua catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: