Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca vol trencar la ratxa de dues derrotes seguides a l’Escala

L’equip va començar la lliga amb dues victòries seguides, però ara encadena dues derrotes contra Tona i Girona B. Diumenge, a les 12h (en directe per Ràdio Vilafranca), visita a l’Escala.

El FC Vilafranca va iniciar la lliga amb ple de victòries i sumant els sis primers punts en joc del curs. En les dues últimes jornades la dinàmica de resultats s’ha capgirat, amb dues derrotes consecutives al camp del Tona i la darrera al Municipal contra el Girona B.

Malgrat aquests dos últims partits no han anat de la millor forma, l’equip es manté fidel als seus principis: tocant de peus terra. Aquesta serà la recepta per intentar treure els tres punts de la visita a l’Escala aquest diumenge a les 12.

A Tona l’equip no va tenir cap opció de poder lluitar la victòria, però la setmana passada la història va ser completament diferent. Competint de tu a tu contra el filial gironí, però amb poca punteria. L’entrenador confia en la feina que s’està fent, i sobretot remarca el compromís dels jugadors. Triguero comenta que aquest és el camí per tornar a aconseguir resultats positius.

Davant seu el Vilafranca tindrà l’Escala, un conjunt que de moment no ha sumat cap triomf aquesta temporada. Els vilafranquins intentaran que aquesta ratxa no es vegi trencada aquest cap de setmana. Recordem que el Girona B va guanyar per primera vegada en aquesta lliga davant els vilafranquins el passat dissabte.

El Vilafranca arriba al partit en desena posició amb 6 punts, mentre l’Escala es troba en descens, 16è, amb 2 punts.

Com sempre, el duel d’aquest diumenge a les 12 es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: