Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia confirma Martí Gabarró i Jordi Bargalló per la temporada vinent

L’equip segueix anunciant renovacions de cara al proper curs.

Fotografies: Eva Pedrola (CE Noia).

Jordi Bargalló formarà part de la plantilla del Noia Freixenet del curs 2024/25. La llegenda sadurninenca va tornar al club l’any 2021, dinou anys després de la seva marxa, el 2002. En la seva primera etapa va proclamar-se campió de la CERS i la Copa del Rei, al 98, i va guanyar la Copa Federació l’any 2002.

El 2002 va deixar el Noia Freixenet i va començar un periple que el va portar a Liceo, Igualada i Oliveirense. Una llarga trajectòria en què també va aixecar 4 mundials i 4 europeus amb la Selecció Espanyola.

També continuarà al club Martí Gabarró, en la que serà la seva tercera temporada al primer equip cavista. El de Torrelavit va tornar al club on es va formar l’any 2022, després dues temporades al Calafell.

Aquestes dues renovacions se sumen a les ja confirmades d’Humberto Mendes, Ivan Morales, Blai Roca, Xavi Costa i Toni Salvadó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: