Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca frena la ratxa de derrotes i suma un empat agredolç davant la Montañesa (0-0)

L’equip puntua després de quatre jornades sense fer-ho, però es segueix resistint la tercera victòria del curs. Adri Toro va fallar un penal pels vilafranquins al minut 81.

La manca d’encert de la Montañesa i una actuació brillant de Varo van salvar un punt pel Vilafranca davant el conjunt de Nou Barris. Com a mínim, els penedesencs frenaven la seva ratxa de derrotes, que ja era de quatre consecutives.

La realitat és que el Vilafranca es va salvar d’una golejada, especialment a la primera meitat, que va ser un monòleg visitant. Només un xut llunyà de Pluvins en el primer minut va suposar un ensurt pel porter de la Montañesa. A partir d’aqui, el porter Varo va ser el clar protagonista, mantenint el 0-0 pels vilafranquins.

A l’inici de la segona, Aumatell tenia una de les més clares pels quatribarrats, que segueixen negats de cara a gol. I és que després de resistir durant prop de 30 minuts les constants ofensives rivals, el Vilafranca es va trobar amb un penal que no es podia desaprofitar. Però així va ser. Adri Toro no va ser capaç de batre el porter Fernandez, i l’empat va persistir fins el xiulet final.

El Vilafranca tanca la jornada 15è, amb 7 punts, 1 per sobre del descens. Diumenge a les 16:30h, partit al camp del Peralada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: