Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival Batecs de Font-rubí torna a celebrar-se aquest dissabte 28 d’octubre

El Festival Batecs de Font-rubí torna a celebrar-se aquest dissabte 28 d’octubre

El Festival arriba a la seva segona edició amb l’aigua i l’entorn com a protagonistes, tornarà a ser un aparador de l’activitat artística i creadora del municipi de Font-rubí.

En un escenari insòlit, com el barri de Montjuïc envoltat de vinyes, ametllers, pins i oliveres, un total de 36 artistes del municipi ompliran el bosc de diferents disciplines artístiques. Com a tret característic d’enguany, a més, alguns dels artistes han convidat altres creadors a participar en el festival. Així, i de la mateixa manera que l’any passat, la dansa, la fotografia, el dibuix, la ceràmica, l’escultura, les intervencions al paisatge, la poesia o el moviment generaran una simbiosi especial amb la natura, fent que els visitants bateguin al ritme de l’entorn que acompanya aquest peculiar festival.

El festival obrirà les portes a 2/4 d’11 del matí, i acabarà amb la posta de sol. Hi haurà dos recorreguts -de matí i de tarda- i també exposicions de lliure recorregut durant la tarda. En el marc del festival, i durant tot el dia, el bosc s’anirà convertint en una obra d’art en ell mateix. Enguany, a més, l’escola Font-rúbia del municipi també s’hi ha implicat, així com un grup de dones, que hi participaran recreant un riu fet de ganxet.

El Festival Batecs pretén visibilitzar la riquesa artística del poble, així com esdevenir un espai de creació i interacció conjunta entre els artistes, els visitants i els productors del poble, que hi col·laboren de manera desinteressada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: