Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Font-rubí vol millorar el reciclatge de residus

Font-rubí vol millorar el reciclatge de residus

L’ajuntament de Font-rubí participa a la campanya ‘Olimpíades del reciclatge’ que promou la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva.

Divendres 11 de novembre de 10 del matí a 1 del migdia s’instal·larà el punt informatiu de la campanya a la plaça de l’ajuntament, per informar sobre com separar correctament els residus i quines bones pràctiques podem seguir per generar-ne menys així com resoldre dubtes i oferir diversos articles reutilitzables, com bosses de cotó, porta-entrepans o ampolles reutilitzables a les persones que consultin el punt.

La campanya utilitza accions de la pràctica esportiva per engrescar a la ciutadania a reciclar més i millor, i arribarà a tot el municipi mitjançant banderoles i cartells. Actualment el percentatge de recollida selectiva a Font-rubí ronda el 43% i l’objectiu és assolir l’any 2035, el compromís europeu del 65%.

El dia 15 de novembre s’ha programat a l’escola Font-rúbia un circuit de proves adreçat a l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’educació primària per a què els nens i nenes s’introdueixen en diversos aspectes sobre com fer una correcta separació de residus i millorar els nivells de reciclatge, tot emulant els jocs olímpics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: