Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca organitza bus pel partit a Peralada

El bus té un preu de 12 euros i per reservar plaça cal enviar un correu a

El FC Vilafranca torna a oferir a socis i aficionats la possibilitats d’acompanyar l’equip en els partits lluny de casa. Aquest diumenge, s’organitza un bus per assistir al partit al camp del Peralada, de la 8a jornada de competició.

Per un preu de 12 euros, que es pagaran en pujar al bus, el desplaçament serà de la següent manera: sortida a les 11 del matí, des de la Zona Esportiva, amb aturada a mig camí per dinar. El duel arrencarà a les 16:30h i es tornarà un cop acabi el partit.

Per tal de reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a l’adreça amb nom, cognoms i telèfon de contacte. Les places s’assignaran per ordre de recepció i fins que n’hi hagi disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: