Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos municipis de l’Alt Penedès tindran un increment del preu de l’aigua l’any vinent

A partir de l’1 de gener els ajuntaments que s’abasteixen d’Aigües Ter-Llobregat pagaran més cara l’aigua.

El cost mig de l’aigua pujarà un 30% a partir del gener a l’àrea de Barcelona, però cada municipi haurà de decidir com repercuteix la pujada en la tarifa final dels seus usuaris. Entre aquests hi ha Vilafranca i la majoria de municipis de l’Alt Penedès. De fet l’increment del cost és en relació a l’aportació de l’ATL, és a dir que hi haurà municipis amb un increment d’un 20% i altres que poden superar el 60%. Vilafranca es troba en la franja baixa. Cada ajuntament ha de decidir com repercuteix la pujada en la tarifa final dels seus usuaris. Aquest dimecres al vespre s’ha de reunir el Consell d’Administració de l’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca per aprovar, entre d’altres, la proposat d’increment que desprès es traslladarà al Ple municipal del dimarts vinent.
L’increment de preu es produeix per l’encariment de l’energia i la sequera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: