Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença una campanya a Olèrdola per millorar el reciclatge d’envasos de vidre a l’hostaleria

Comença una campanya a Olèrdola per millorar el reciclatge d’envasos de vidre a l’hostaleria

Es lliurarà de forma gratuïta als establiments que ho sol·licitin cubells de diferents capacitats en funció del volum de residus que generin.

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i Ecovidrio, iniciarà la setmana vinent una campanya informativa adreçada a restauradors i establiments del sector de l’hostaleria per fomentar una correcta gestió del vidre.

La iniciativa inclourà l’enviament de cartes informatives i visites d’educadores ambientals als diversos establiments. En aquest sentit, es farà incidència en el compliment de la normativa vigent a Catalunya, que disposa l’obligatorietat de separar en origen els residus. Per això, durant la campanya es verificarà en successives visites si els establiments fan una correcta separació dels residus d’envasos de vidre que generen.

Després d’una primera fase d’informació i anàlisi de les necessitats, la campanya també vol potenciar la dotació d’infraestructures per facilitar la separació i el transport dels residus d’envasos de vidre fins al contenidor. Per això, gràcies a la col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, es lliurarà de forma gratuïta als establiments que ho sol·licitin cubells de diferents capacitats en funció del volum de residus que generin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: