Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Capgrossos, Castellers de Vilafranca, Xiquets i Sants, ordre de la diada de Tots Sants

Els Verds tenen com a principal objectiu descarregar els dos castells de deu a la plaça de la Vila i, si tot surt bé, provar l’inèdit 9d9f

Aquest dilluns s’ha celebrat el sorteig de la diada castellera de Tots Sants que se celebrarà dimecres que ve, dia 1 de novembre, a partir de les 12 del migdia a la plaça de la Vila. Les colles actuaran en l’ordre següent: Capgrossos de Mataró, Castellers de Vilafranca, Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants. Cal dir que els verds han escollit sortir segons per donar més agilitat a la diada.

Benet recorda que el més important és tenir gent a assaig i també a plaça per poder treballar tots els castells amb màxima garantia i per això ha demanat la implicació de tota la comarca. Segons el cap de colla, el peu ha de ser molt gran sobretot pel 4d10fm i ha comentat que si s’arriba a provar el 9d9f és un regal però que per ell el principal objectiu són els dos castells de deu

Pel que fa a les altres colles, totes han assegurat que vindran a Vilafranca amb els seus màxims castells i per tant es podria veure la td9fm dels Capgrossos de Mataró, els dos castells de 9 bàsics dels Xiquets de Tarragona i una bona actuació també dels de Sants, que reconeixen que cada cop tenen més baixes al tronc però que vindran a fer el millor paper.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: