Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge, Cal Bolet acollirà l’espectacle ‘El lleó vergonyós’ de El Pot Petit


Aquest diumenge, Cal Bolet acollirà l’espectacle ‘El lleó vergonyós’ de El Pot Petit


Serà a dos quarts d’11 i a les 12 del migdia

Aquest diumenge vinent 5 de novembre a dos quarts d’11 i a les 12 del migdia, El Pot Petit representarà a Cal Bolet Les aventures del lleó vergonyós dins de la programació familiar que organitzen La Xarxa de Vilafranca amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El Pot Petit presenta un espectacle pels més petits de la casa en un format íntim i reduït. Dos titellaires cantants i un músic explicaran la història del Lleó vergonyós a través de les emocions bàsiques. En aquesta aventura cada un dels amics del lleó viuen una emoció, així, el tigre té por, el cavall està enrabiat, l’hipopòtam està trist, i el gall està alegre. Cada animal reconeix la seva emoció amb ajuda del lleó, i conjuntament, intenten compartir-la i/o transformar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: