Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

700 persones han donat suport a la marxa Berenguer the Warrior

Vilafranca va viure aquest diumenge una jornada molt emotiva amb la marxa solidària de 5 quilòmetres en honor a Berenguer Centellas Ràfols.

El Berenguer, un valent infant de 6 anys, és fill de dos vilafranquins l’Aida, el Jaume que resideixen a Londres junt amb el seu germà petit, el Guifré. El Juliol del 2020, quan tenia 3 anys, se li va detectar un tumor cerebral. Dissabte es va fer a Londres una marxa Berenguer The warrior amb la participació de 7.000 persones i des del Penedès, la comunitat d’amics i família van unirse a la iniciativa replicant aquesta marxa a Vilafranca.
La iniciativa va comptar amb la presència de 500 persones i el suport d’un total de 700 persones que hi van voler col.laborar. La recaptació final de 6.612€ anirà destinada per un nou centre d’investigació contra el càncer infantil al Great Ormond Street Hospital de Londres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: