Diumenge, 28 d'abril de 2024

Un Casal de dues cares estrena la lliga amb triomf davant l’Igualada (85-71)

Pau Saborido amb 12, Xavi Luiz amb 13 i Lluís Rosell, amb 24 punts en 26 minuts, van ser els més destacats del Casal. Després d’un any en blanc per lesió, va reapareixer Arnau Nieto.

El Casal ha començat la temporada amb victòria, superant l’Igualada per 85 a 71. Estrena amb bon peu a casa, amb un equip de dues cares. Els vilafranquins, que a la primera part gaudien d’un avantatge proper als 30 punts, van haver de suar al final per mantenir l’avantatge per sobre dels 10.

De fet, al descans, el duel semblava totalment sentenciat. +23 a la mitja part, amb 55 a 32, després de dos primers parcials estratosfèrics en anotació i en defensa; semblava el preludi d’un festival per començar la temporada, el que hagués estat tot un cop d’autoritat.

Però al segon temps, la cistella es va fer petita pels casalistes, amb un tercer parcial clarament decantat pels de l’Anoia. Un 12 a 23 que va acostar els visitants a només 13 punts amb 68 a 55 abans de començar l’últim quart.

Va tornar un avantatge de +22 a l’inici del quart quart, amb 77 a 55, un marge que es va quedar al voltant dels 15 fins el final, amb el resultat i la victòria local per 85 a 71.

Al Casal, 3 jugadors amb dobles figures en anotació: Pau Saborido amb 12, Xavi Luiz amb 13 i Lluís Rosell, amb una actuació magistral i 24 punts en 26 minuts en pista.

Aquest proper diumenge, segona jornada pel Casal, amb el partit a la pista del Vilabasquet Viladecans.

L’altre representant penedesenc a la categoria, el Gelida, també arrencava la lliga amb triomf, per 74 a 85, a la pista del Manyanet Molins.