Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Turisme Vilafranca serà present a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Turisme Vilafranca serà present a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Hi serà amb la Fira del Gall i dues activitats relacionades amb la mostra

Del 22 al 24 de setembre se celebra la 42a Fira de Calella i l’Alt Maresme, una fira-festival multisectorial que aquest any dedica el seu espai monogràfic a les fires i festes de Catalunya. Aquest espai se situa en la zona central del recinte firal, ambientat segons la temàtica de cada any, on els estands participants poden promoure, difondre i conversar amb els visitants.

La Fira del Gall de Vilafranca del Penedès hi serà present i preveu realitzar-hi dues activitats:

• Dissabte 23 de setembre, de 12 a 13h: Xerrada tècnica sobre el Gall del Penedès a càrrec del pagès i criador d’aviram autòcton, president de la IGP del Gall del Penedès, Enric Ferré. L’acte es completarà amb una presentació i degustació dels productes de Mallart, elaborats amb gall del Penedès.
• Dissabte 23 de setembre, a partir de les 13h: Ballada de la Ballarica i del Tomassot per tota la fira.

A banda de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, seran en aquest espai monogràfic l’Argillà Argentona, Fira Internacional de ceràmica i terrissa; la Fira de la Muntanya de Vic; la Fira de la Botifarra de la Garriga; la Fira de Sant Martirià de Banyoles; la Fira del Pèsol i la Coca de Sant Andreu de Llavaneres, la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues de Les Borges Blanques, i la Fira del Mercat del Ram de Tordera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: