Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna a Sant Sadurní el concurs d’aparadors coincidint amb el Cavatast

Torna a Sant Sadurní el concurs d’aparadors coincidint amb el Cavatast

Som Sant Sadurní i la Confraria del Cava tornen a promoure aquest concurs per engalanar aparadors amb motius relacionats amb el món del cava.

El concurs promou el comerç i el cava incentivant les botigues a engalanar els seus aparadors en una tradicional col·laboració entre les dues entitats. Des del 6 d’octubre amb l’inici del Cavatast i fins al 17 d’octubre, els establiments de la vila lluiran amb motius al·legòrics al cava.

Per participar en el joc de cerca i entrar en el sorteig d’una targeta regal de 50€ i un lot de cava de la Confraria cal trobar la xapa amagada en 3 aparadors diferents, fer-se una foto davant de cada aparador on s’ha trobat la placa, i enviar les 3 fotografies al whatsapp del Som Sant Sadurní 699 149 070, indicant el nom de cada establiment i el lloc on està amagada. La data límit per enviar les fotografies serà el 15 d’octubre.

Els aparadors que entren a concurs podran optar a 4 premis, cada un guardonat amb una targeta regal de 100 euros€, un trofeu i una ampolla de cava de la Confraria.

El jurat passarà a veure els aparadors el dimarts 10 d’octubre i estarà format per representants del Som Sant Sadurní, la Confraria del Cava, l’Ajuntament, la premsa i un artista local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: