Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
36 establiments han estat premiats i reconeguts en una nova edició dels Aparadors al Cava

36 establiments han estat premiats i reconeguts en una nova edició dels Aparadors al Cava

La Confraria del Cava, Som Sant Sadurní i la regidoria de Comerç incentiven cada any les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb el Cavatast

La seu de la Confraria va reunir aquest 16 d’octubre a una quarantena de persones a l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’aparadors al cava.

Confraria del Cava i Som Sant Sadurní incentiven cada any les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb la celebració del Cavatast i diversos actes de la Confraria del Cava. Aquesta nova edició dels aparadors va començar pel Cavatast, el dia 6 d’octubre, i el va allargar fins al dia 16 d’octubre.

Un total de 36 establiments han decorat els aparadors i han participat en el joc de cerca de la placa de cava que s’hi amaga. A tots ells se’ls fa un reconeixement en agraïment a la seva participació. Dels aparadors engalanats una desena han entrat enguany a concurs.

L’aparador més artístic va ser per Farmàcia Anna Ferrer; l’aparador que millor integra els components de la Vinya i cava va ser Llibreria Jepi; l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial va ser Món del Cava; i finalment l’aparador més tècnic va ser el de Vímets.

Els guanyadors de cada categoria es van endur una targeta regal per valor de 100€ per gastar en el comerç local a més del trofeu i l’ampolla de cava de la Confraria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: