Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast manté el Parc Lluís Companys com a epicentre i augmenta el nombre d’expositors

La 27a edició del Cavatast se celebrarà del 6 al 8 d’octubre, però tindrà el seu tret de sortida amb la Nit dels Màgnums el 29 de setembre. El discurs inaugural el farà la periodista Empar Moliner.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha presentat una nova edició del Cavatast, un any més amb el suport de la D.O Cava, AECAVA, la Confraria del Cava i Som Sant Sadurní que ajuden a omplir d’activitats i propostes la capital del cava entre el 6 i el 8 d’octubre.

La regidora de Comerç i Turisme de Sant Sadurní, Eva Cruces, destacava que l’espai del Parc Lluís Companys es va mostrar l’any passat com a una molt bona ubicació, i que s’ha consolidat i ampliat enguany per acollir més estands de caves i espais gastronòmics.

El tret de sortida del Cavatast 2023 tornarà a ser la Nit del Màgnums que arriba enguany a la seva quarta edició i organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní. Serà el divendres 29 de setembre. El president de la Confraria, Eduard Sanfeliu, remarcava que és una proposta que permet conèixer aquesta tipologia de producte, tot fent degustacions gastronòmiques.

Com dèiem les activitats pròpiament del Cavatast es duran a terme entre el 6 i el 8 d’octubre amb diversos tastos que es faran al Celler de la Fassina i també al parc de Lluís Companys.

L’acte de presentació el va tancar l’alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, que va destacar el fet de consolidar el nou espai i model que es va instaurar l’any passat. Va aprofitar també per recordar que tot just s’ha acabat una verema que ha estat complicada a causa de la sequera i que ha afectat força el sector del cava. Ha volgut reivindicar també que cal unitat d’acció per defensar tant el sector com el paisatge davant d’aquesta i altres problemàtiques que afecten el Penedès en general. Pere Vernet

Tot el programa i informació sobre el Cavatast es pot consultar al web de l’Ajuntament de Sant Sadurní www.santsadurni.cat/cavatast

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: