Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sort dispar pel bàsquet altpenedesenc en l’inici de lliga

Xamba i Monjos van debutar amb derrota, mentre els dos equips de Segona Catalana van fer-ho amb triomf. A les categories territorials de Barcelona, sort dispar.

A la Primera Catalana femenina, debut amb derrota pel Xamba davant el Lluïsos de Gràcia. Les vilafranquines, gairebé tot el partit perdent per més de 10 punts, es van acostar a 3 punts a l’últim quart, però van passar d’un 47 a 44, al resultat final de 63 a 48.

També derrota pels Monjos a la Primera Catalana, contra el Bàsquet Molins. Partit amb marcador molt ajustat en els primers tres quarts pels d’Uri Carmona. A l’últim quart el rival s’escapava per sobre dels 10 punts, marge que no va reduïr-se, consumant la derrota per 78 a 67.

A Segona Catalana, igual que el Casal (85-71 vs Igualada), el Gelida també començava la lliga amb triomf. Tot i començar bé el partit, marxaven al descans perdent d’un punt. A la segona part, l’equip es va refer amb un parcial inicial de 0-11, que va cimentar la victòria final per 74 a 85 contra el Manyanet Molins.

I acabem repassant les categories territorials de Barcelona.

A Primera Territorial, grup 2
CASAL B 79 – 61 NOU BÀSQUET VILANOVA
MONTPEDRÓS 74 – 56 MONJOS B

A Segona Territorial, grup 2
SANT SADURNÍ 68 – 40 CASAL C

I a Tercera Territorial, grup 1
NOU BÀSQUET VILANOVA 45 – 73 GELIDA B

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: