Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sofia Moya, nova coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès

Sofia Moya, nova coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès

Està previst que aquest mes de setembre es nomenin, també, les direccions territorials dels departaments d’Interior i Igualtat i Feminismes

La Delegació del Govern al Penedès continua consolidant el desplegament de serveis territorials (ST) amb el nomenament de Sofia Moya com a coordinadora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès.

Nascuda a Tarragona i resident a Sitges, Moya és llicenciada en ADE per ESADE. Ha cursat diferents màsters en estratègia, gestió i desenvolupament directiu a diferents països i és doctora en Mobile Learning per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Va començar la seva carrera professional com a auditora a KPMG i a Nike, on va ser directora financera a la península Ibèrica i directora general de la joint venture FCBMerchandising, entre Nike i el Barça.

L’any 2021 va ser nomenada directora dels serveis territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, on gestionava la comarca del Baix Penedès, entre d’altres, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.
Amb el nomenament de Sofia Moya com a coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de sis serveis territorials al Penedès.

Està previst que aquest mes de setembre es nomenin, també, les direccions territorials dels departaments d’Interior i Igualtat i Feminismes, i que abans de la primavera del 2024 també s’hi sumin Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: