Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí i SHUM se la juguen a la Poliesportiva per un lloc a la final a 4 de Lliga Catalana Plata

Patí Vilafranca i SHUM Maçanet es veuen les cares aquest divendres (20:30h), amb l’objectiu de classificar-se per la Final 4 de Lliga Catalana Plata (7 i 8 d’octubre).

Encara és pretemporada, ens trobem a tres setmanes de començar la lliga, però el Patí Vilafranca ja té davant seu el primer partit de tot o res. Serà aquest divendres a les 20:30h a la Poliesportiva davant el SHUM de Maçanet. En la tercera i definitiva jornada de fase de grups, els dos conjunts lluitaran per un lloc a la final a 4 de la Lliga Catalana Plata, del proper cap de setmana.

És un primer repte pels penedesencs, mentre preparen el debut a la lliga contra el Dominicos. Jugar una final sempre és excitant, i en aquest cas, podria servir com a confirmació de que aquest Vilafranca cal prendre’l seriosament. També al SHUM, que serà un dels equips candidats a l’ascens a l’OKLliga.

El Vilafranca, a banda de passar de ronda, vol seguir recollint bones sensacions de cara a la lliga. En les dues primeres jornades de Lliga Catalana, triomf còmode per 4-1 contra el Sant Feliu, i un de més treballat contra el Vendrell per 2-3.

També estan deixant bon gust de boca les tres incorporacions de l’equip per aquest curs. Sergi Torné, Roger Monserrat i Marc Gual, tres homes cridats a tenir un paper molt important, i que han caigut de peu al vestidor.

Els comptes són clars pel partit d’aquest divendres, entre Vilafranca i SHUM: qui guanyi, es classificarà per la Final a 4 de Lliga Catalana Plata, el cap de setmana que ve, a Sant Jordi Desvalls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: