Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana de la Mobilitat se celebra amb una jornada d’activitats a la rambla de Sant Francesc

Del 16 al 23 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 sota el lema Combina i mou-te.

Coincidint amb aquesta commemoració, l’Ajuntament de Vilafranca impulsa un programa d’activitats adreçades a promoure la mobilitat sostenible i durant tota la setmana del 18 al 23 de setembre, el bus urbà serà d’accés gratuït.

Les activitats comencen aquest cap de setmana amb la Pedalada verda que organitzen els Castellers de Vilafranca per dissabte 16 de setembre, a les 17 hores, a la rambla de Sant Francesc, i una Gimcana d’Orientació per Sant Pau, una activitat familiar per gaudir de l’entorn natural de la plana agrícola de Les Clotes i el mirador de Sant Pau que es farà el diumenge 17 de setembre, a partir de les 11 hores.

El divendres 22 de setembre a la tarda hi haurà activitats per tots els públics a la Rambla de Sant Francesc, amb motiu del Dia Sense Cotxes. A partir de les 17h es posaran en funcionament diferents activitats, com el taller de Taules de llum per aprendre sobre el canvi climàtic, es podrà conduir per un Parc infantil de trànsit (els participants poden portar la seva bicicleta), fer un taller de robòtica en un aparcament intel·ligent, interactuar amb el Capità Vitamines o pujar al bus demostratiu d’Autocars Penedès. En l’apartat de mobilitat sostenible es presentaran propostes com MEC Carsharing de lloguer de vehicles elèctrics, Motos Silence de motocicles 100% elèctriques o Bike Emotions d’experiències d’enoturisme amb bicicleta elèctrica.

El mateix divendres es podrà participar i fer el seguiment de la Cursa de Transports que organitza la PTP (per participar-hi, cal enviar abans un correu electrònic a ).
L’endemà, dissabte 23 de setembre, hi haurà un taller de reparació de bicicletes, de 10 a 12 hores, organitzat per la Biciclera (c/ General Cortijo, 23). Cal inscripció prèvia a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: