Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou plànol de distàncies i temps caminant per promocionar els desplaçaments a peu

En el marc de la setmana europea de la mobilitat, Vilafranca estrena un nou plànol de distàncies i temps caminant que se situarà en diferents espais de la vila.

Aquest dilluns al matí, a l’estació d’autobusos, on s’ha col·locat un dels plànols, el regidor de Mobilitat Aureli Ruiz explicava que Vilafranca és una ciutat compacta on la majoria de desplaçaments es fan a peu. Però aquesta mobilitat a peu pot créixer encara més a l’hora que es redueix l’ús de vehicles de motor amb accions informatives i de sensibilització com aquesta.

El plànol mostra d’una manera esquemàtica la distància que hi ha entre diferents punts de la vila i el temps que es tarda d’un lloc a l’altre caminant a un ritme aproximat de 4 km/h. El plànol és una iniciativa inclosa en el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: