Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Comissió Santa Maria 2020 posa a la venda la loteria de Nadal

La Comissió Santa Maria 2020 posa a la venda la loteria de Nadal

El que s’obtingui amb la seva venda anirà destinat a continuar les obres de la façana nord tan aviat com es disposi dels suficients recursos.

Enguany el número amb el qual es participa és el 63.966, i les butlletes tenen un preu de 5€. Els primers talonaris es van vendre juntament amb el domàs durant els dies de la novena de la Festa Major. A partir d’ara es pot adquirir a la sagristia de santa Maria i de les altres esglésies de Vilafranca, abans i després de les misses, els dissabtes al matí a la cripta i a l’església de sant Francesc, i al despatx parroquial.

La loteria també es podrà trobar als següents establiments: Forn Mitjans, Teixits Solà, Barberia Joan, Pastisseria Bertran, Xarcuteria Cal Valls (carrer sant Julià i plaça de la Constitució), Forns Rius (Rambla de Sant Francesc i Espirall).

El cartell que hi ha penjat a les botigues on es pot comprar la loteria mostra diferents imatges generals i de detall dels elements escultòrics que es restauraran quan s’intervingui a la façana nord i que formen part de les escultures gòtiques de l’obra original.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: