Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La candidatura ‘Un pas més’ a la Cambra de Barcelona es presenta a Vilafranca el proper dia 5

La candidatura ‘Un pas més’ a la Cambra de Barcelona es presenta a Vilafranca el proper dia 5

Amb aquesta candidatura aspiren a repetir la victòria que van assolir fa 4 anys amb ‘Eines de país’, i continuar defensant el teixit sectorial català que representen.

Fa quatre anys que la candidatura ‘Eines de país’ va guanyar les eleccions a la Cambra de Comerç i Indústria de Barcelona, en la que hi ha 3 de les comarques de la Vegueria Penedès. Durant aquests anys s’ha treballat per canviar l’orientació, passant d’una Cambra al servei de les Grans Empreses a una al servei del teixit productiu del territori, fent un salt del segle XIX a la Cambra del segle XXI.

Ara aquella candidatura guanyadora es presenta com ‘Un pas més’, amb el propòsit expliquen de que les institucions oficials no governamentals de Catalunya estiguin dirigides per juntes que serveixin els interessos del país i caminant cap a poder tenir un Estat propi, tot liderant i defensant realment el teixit sectorial català que representen.

Entre els dies 15 i 20 de setembre es faran les eleccions a la Cambra de Barcelona. Per presentar la candidatura ‘Un pas més’ es farà un acte el dimarts 5 de setembre al pati del VINSEUM de Vilafranca a les 6 de la tarda, amb la presència del cavista Ramon Giró, que actualment presideix la Cambra a l’ Alt Penedès i de Ignasi Tribó, candidat de les empreses del grup 7 que engloba, entre altres, tot el sector vinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: