Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les eleccions a la Cambra finalitzaven amb votacions presencial a les delegacions territorials

Les eleccions a la Cambra comptabilitzen poc més de 21.000 vots en les dues modalitats en què s’ha portat a terme el procés. La delegació de Vilafranca acollia dimecres les votacions presencials

La Cambra de Comerç de Barcelona tancava ahir el procés electoral engegat el passat 15 de setembre per renovar els seus òrgans de govern, amb les votacions presencials que es van fer en les diferents delegacions, com per exemple la de Vilafranca que acull la de l’Alt Penedès. Durant les 6 jornades s’han emès un total de 21.409 vots entre remots i presencials.

Segons els resultats que s’han fet públics, la candidatura ‘Va d’empresa’ s’hauria imposat en 26 dels 52 epígrafs, per davant de la candidatura ‘Eines de país’, que era qui fins ara ostentava la presidència.

En el grup 9.3, comerç i reparacions, Casa Ametller amb Josep Ametller de representant hauria aconseguit representació a la Cambra.

Pel que fa a la resta de vocalies del Ple que no s’han sotmès a sufragi, 6 d’elles estan reservades per a les organitzacions empresarials i quedaran declarades electes, atès que les esmentades organitzacions van consensuar un llistat amb candidatures úniques per a cada vocalia.

Finalment, les 2 cadires restants per completar el Ple de Cambra estan reservades a les empreses de major aportació econòmica, que en el moment de constitució del Ple constaran com a vacants.

El nou Ple de la Cambra de Barcelona ha d’estar constituït abans del 15 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: