Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xoc Cultural dels Monjos enceta temporada amb una iniciativa artística internacional

La mostra es podrà veure a la casa de cultura Mas Catarro fins al 27 d’octubre, els dilluns de 18 h a 21 h i de dimarts a divendres de 16 h a 21 h

Santa Margarida i els Monjos ha iniciat una nova programació d’activitats del Xoc Cultural amb una iniciativa artística global anomenada See the Big Picture (StBP) que arriba per primer cop a Espanya. Sota el lema “La creativitat uneix a totes les persones”, el projecte convida a artistes professionals i aficionats a promoure l’empatia, la cooperació i la solidaritat entre les nacions a través de l’art. L’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, apunta que a més coincideix amb els 40 anys de la Mostra Artística de Sant Raimon

See the Big Picture va néixer l’any 2015, impulsada per l’artista Desmond Doyle i l’ONG austríaca Art Mine, amb l’objectiu d’arribar a artistes de tot el món perquè comparteixin la seva visió personal del planeta. La mostra es podrà veure a la casa de cultura Mas Catarro fins al 27 d’octubre, els dilluns de 18 h a 21 h i de dimarts a divendres de 16 h a 21 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: