Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Moja enceta aquest dissabte a Viladecans la seva quarta temporada consecutiva a Segona

L’equip d’Olèrdola estarà dirigit aquesta temporada per Luismi Dorado, que accepta amb ganes el salt a un conjunt de Segona Catalana. Dissabte (18h), debut al camp del Sector Montserratina.

La visita al Sector Montserratina de Viladecans marcarà el debut del Moja en aquesta temporada a la Segona Catalana. Aquest dissabte a les 17:30h, l’equip d’Olèrdola arrencarà el seu quart curs consecutiu en aquesta categoria, i enguany ho fa després d’uns mesos marcats pels canvis a nivell institucional i esportiu.

L’adéu de Manel Ortiz com a president va marcar el final d’una era, i l’inici d’una nova, encapçalada per Josep Lluís Martínez. A banda dels canvis a la junta, l’equip també vivia l’arribada d’un nou entrenador: marxava Manel Rodríguez, i arribava un home bregat a les categories del futbol penedesenc, com Luismi Dorado, que acceptava el repte de dirigir un equip de Segona.

Després de 6 setmanes de pretemporada, l’equip es troba a punt per iniciar la lliga. Aquest dijous al vespre, penúltima sessió d’entrenament previ al debut al Municipal de la Torre Roja de Viladecans.

Tenint en compte el potencial dels rivals del grup 3 de Segona, integrat per una gran majoria d’equips del Baix Llobregat, l’objectiu del Moja serà mantenir-se de categoria.

Aquesta temporada el format de competició torna a ser el d’una lliga normal. L’estrena a casa no es produirà fins el cap de setmana següent. El dissabte 16 de setembre, a les 18h, contra la Terlenka Barcelonista, als Tres Pins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: