Diumenge, 28 d'abril de 2024

El FC Vilafranca cau a Tona per 3-0 i suma la primera derrota de la temporada

Aquest dissabte, a les 18h el Vilafranca rep la visita del Girona B, un equip que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada.

La tercera victòria seguida no va ser possible per l’equip de Santi Triguero, que va caure derrotat per 3 gols a 0, en la seva visita al camp del Tona. L’equip es va veure clarament superat pels de Ricard Farrés, que als 12 minuts ja es situaven per davant al marcador amb un cop de cap de Nil Salarich.

El Vilafranca es va salvar per partida doble abans del descans. Primer Varo rebutjava una centrada lateral que s’enverinava i més tard era Arnau Cuadras, que salvava el 2-0 sobre la línia.

Al 10 de la segona, una pèrdua dins l’àrea va servir en safata el gol a Pau Morer, un dels homes més actius del Tona, i autor del 2-0.

El pal va salvar un golàs de Pau Campayo i Sureda es va quedar a milímetres del tercer. Eric Ruiz amb un xut des de la frontal i Genís Cargol en el rebot van tenir la més clara del partit pel Vilafranca, que més endavant es va tornar a salvar amb una doble oportunitat pels locals, que a l’afegit van trobar el premi a la insistència, Marc Pijuan va sentenciar amb el 3-0 final.

El Vilafranca tanca la jornada en vuitena posició amb sis punts. Dissabte a les 18h, l’equip rep la visita d’un Girona B que encara no coneix la victòria en el que portem de lliga.