Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres arrenca el 30è Torneig de la Verema

Aquest cap de setmana la Poliesportiva acull una nova edició d’aquests tradicional torneig. Dissabte a la tarda tindrà lloc la presentació de tots els equips del club.

Aquest cap de setmana té lloc una nova edició del Torneig de la Verema. Aquest veterà esdeveniment arriba enguany a la xifra rodona de les 30 edicions, i novament, ho torna a fer en memòria de la figura de Jaume Mitjans.

L’acció arrencarà aquest mateix divendres, a la tarda. A les 17:30h el partit del comarcal contra el Ribes obrirà el gabadal de partits que espera fins diumenge a la tarda.

Dissabte, matí i tarda, des de les 9h, partits de totes les categories, fins a arribar a l’entrega de trofeus i medalles, a les 17:45, que donarà peu al partit del sènior femení contra el Sant Just, a les 18.15h, la presentació de tots els equips del club a les 19:45h, i el partit del sènior masculí contra el Sant Feliu, a les 20.15h.

Diumenge a partir de les 9 del matí més partits, fins els últims, previstos a les 18:15h.

El torneig comptarà amb la participació de 15 clubs, comptant el Vilafranca: Sant Feliu, Monjos, Sant Cugat, Vendrell, Torrelavit, Reus, Sant Just, Calafell, Ribes, Piera, Esplugues, Les Franqueses, Cubelles i Reus Ploms.

A més el club ha previst una acció solidària que consistirà en convertir els gols en brics de llet: per cada gol que es marqui en cada partit del torneig, el Club Patí Vilafranca donarà un brick de llet al rebost solidari. A més tots els assistents podran aportar bricks durant tot el torneig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: