Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat concedeix a títol pòstum la distinció de President Honorífic a Xavier Gramona

El president de Corpinnat, Ton Mata, explica que amb aquest gest es vol reconèixer la tasca, el compromís i la fidelitat del qui va ser un dels fundadors de la marca i el seu primer president.

La concessió de la distinció s’ha fet aquest dijous en el marc de la segona edició de la Nit de Verema Corpinnat que ha reunit més de 150 persones al celler Llopart. Ton Mata ha encapçalat l’homenatge a Xavier Gramona, juntament amb la resta d’elaboradors que integren la marca i ha lliurat al fill i actual membre de la junta directiva, Leonard Gramona, una peça de ceràmica obra de l’artista sadurninenca María José Torres, que representa les dues ànimes de Xavier Gramona, la més terrenal, lligada a la terra i la pagesia, i la més espiritual i rebel, alhora. Leonard Gramona va tenir paraules d’agraïment vers Corpinnat i, en nom de la família Gramona, va reiterar el compromís i la fidelitat en el projecte. En l’acte hi va assistir una àmplia representació de la família Gramona, encapçalada pel president i enòleg del celler, Jaume Gramona, cosí de Xavier Gramona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: