Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba al Claustre de Sant Francesc l’espectacle familiar ‘De poetes, cançonetes’

Arriba al Claustre de Sant Francesc l’espectacle familiar ‘De poetes, cançonetes’

L’acte s’inclou dins la programació del cicle Paraules als Claustres organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament, que sempre inclou un espectacle per a públic familiar dins la seva programació.

Es tracta d’un espectacle familiar de poesia i música que mostra la desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, les muntanyes i dreceres i bombolles, moltes bombolles en un espectacle molt participatiu i divertit. Aquesta proposta adreçada al públic familiar arriba aquest diumenge, 24 de setembre, al Claustre de Sant Francesc, a partir de les 12 del migdia i en el marc del cicle Paraules al Claustre.

Els poemes dits i cantants són molt visuals i fàcils de memoritzar, parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana. Pere Quart, Joana Raspall o Miquel Martí i Pol són alguns dels poetes escollits per ser cantants, ballats i coreografiats.

L’entrada a l’espectacle és gratuïta i està adreçada a tot tipus de públic infantil i familiar. L’aforament al Claustre de Sant Francesc és limitat, per la qual cosa es demana puntualitat. A partir de 2/4 de 12 es procedirà a l’obertura del Claustre al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: