Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana torna el Torneig Joan Marquès, amb presència de Monjos, Casal i Gelida

Els tres principals equips masculins de bàsquet de la comarca es troben en plena preparació de la temporada, que començarà el cap de setmana del 23 i 24 de setembre.

La pau i la bona entesa que es viu actualment entre Monjos i Casal ha fet possible que tots dos tirin endavant una nova edició del Torneig Joan Marquès, un homenatge a una figura clau en les dues entitats, on va ser entrenador durant dècades i dècades. Jugador del Casal durant la dècada dels 50, la seva importància és tal que el pavelló porta el seu nom.

Aquest cap de setmana Vilafranca i els Monjos acolliran aquest torneig amb format de quadrangular, amb participació dels dos amfitrions, el Gelida de Segona Catalana, i el conjunt de l’Horta, de Primera.

Dissabte el Joan Marquès acollirà les semis: a les 17h Casal – Horta, i a les 18:45 Els Monjos – Gelida. Diumenge al Pavelló Municipal d’Esports dels Monjos, 3r i 4t lloc a les 17:30h, i a les 19h la final.

Serà un bon assaig abans de començar la lliga, que ja està al caure. Els Monjos debutaran a la lliga el 24 de setembre a les 19:30h a la pista del Molins. Pel Gelida debut el mateix dia, a la mateixa hora, a la pista del Manyanet Molins. En canvi el Casal serà el més matiner: debutarà a la lliga el 23 de setembre a les 18h, rebent la visita de l’Igualada.

Monjos, Casal i Gelida tornen a coincidir en aquest torneig, cosa que no succeia des de l’any 2016. Aquest cap de setmana el millor bàsquet del Penedès es posa en marxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: