Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acció simbòlica a l’estació de busos amb tendes de campanya per demanar una millora del servei

També reclamen que se’ls faci saber quins són els horaris dels busos de reforç

Una setantena de persones han dut a terme aquest dilluns a la tarda una acció simbòlica a l’estació d’autobusos de Vilafranca, on han fet veure que acampaven i, per tant, algunes han portat tendes de campanya, sacs de dormir i màrfegues. A més han penjat pancartes reivindicatives per exigir un millor servei i també han dut a terme una assemblea per consensuar un manifest, que enviaran a l’Ajuntament, a Monbus i als mitjans de comunicació.

A més han penjat pancartes reivindicatives per exigir un millor servei i també han dut a terme una assemblea per consensuar un manifest, que enviaran a l’Ajuntament, a Monbus i als mitjans de comunicació.

Els usuaris han notat una petita millora els divendres perquè molta gent ja no es desplaça cap a Barcelona, però pels altres dies reclamen sobretot també no només una millora estructural del servei sinó que també s’informi dels horaris dels busos de reforç perquè saben que n’han posat però no en tenen més detalls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: