Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC sol·licita a l’Alcalde què convoqui urgentment la Comissió de Transport Públic

Vilafranca en Comú s’adreça a Francisco Romero sol·licitant la convocatòria urgent, a començaments de setembre, de la Comissió de Transport Públic per tal d’afrontar els grans reptes que té la vila.

Reptes de mobilitat sostenible que té plantejats la vila i la comarca i que esclataran amb tota la cruesa un cop finalitzades les vacances i es reprenguin les activitats laborals, els estudis i les gestions.
Vilafranca en Comú assenyala que, en aquests moments Vilafranca i l’Alt Penedès tenen plantejades diverses qüestions relacionades amb el transport i que requereixen l’acció conjunta dels grups municipals per tal de garantir una mobilitat sostenible des del Penedès i cap al Penedès. Entre aquestes qüestions destaquen els problemes a la R4 sud per les obres del tercer fil, el futur del transport de rodalies un cop funcioni el tercer fil amb l’augment dels trens de mercaderies i els possibles entrebancs respecte de la regularitat i puntualitat dels trens de passatgers. També la millora del bus entre Vilafranca i Barcelona, especialment mentre durin les obres a la R4sud o la millora dels transport entre les capitals de la vegueria Penedès i la incorporació de transport públic entre els centres sanitaris del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf.
A més Vilafranca en Comú demana passar d’un gestió individualitzada per part de l’alcaldia i que ja ha mostrat el seu fracàs, a una gestió col·lectiva per part de tots els grups municipals de la vila i, si convé de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: