Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà i Som Sant Sadurní creen sinergies socials amb el projecte “Bossa solidària”

Per primera vegada l’associació empresarial i l’organització social col·laboren en una iniciativa conjunta de retorn social.

Divendres tenia lloc a les instal·lacions de Mas Albornà a Vilafranca l’acte de lliurament d’un xec per valor de 570 euros per part de Som Sant Sadurní a la Fundació Mas Albornà. L’import correspon a la venda de 57 bosses solidàries confeccionades a mà a l’Atelier de confecció i serigrafia de Mas Albornà a partir de material reciclat provinent de lones publicitàries de Som Sant Saduirní. Joan Carles Martín, president de Som Sant Sadurní; va lliurar el xec a Martí Solé, president de Mas Albornà.
Solé va explicar que l’import de la donació es destinarà a la llar-residència de Mas Albornà per a l’adquisició de roba de llit i altres paraments de la llar.
Amb aquest acte es feia visible també la sinergia entre les dues organitzacions. Va començar fa uns mesos amb la posada en marxa del projecte “bossa solidària”, i va culminar amb la venda de les bosses a l’estand de Som Sant Sadurní en el marc de la celebració del Cava Shopping Day durant el Cavatast. Un projecte també amb valor social per les dues parts. D’una banda, al teixit comercial de Sant Sadurní disposa de bosses originals i duradores per a facilitar les compres; i de l’altra, el col·lectiu de Mas Albornà, que destinar l’import a la millora de la llar-residència i també perquè les bosses han estat confeccionades a mà i, per tant, han creat ocupació i visibilitat. Sense oblidar el vessant mediambiental, al ser bosses que reutilitzen un material que havia quedat obsolet com eren les lones publicitàries, com recordava Martí Solé.
Gràcies a la bona experiència de col·laboració comuna, ambdues entitats pretenen mantenir el vincle creat i continuar teixint complicitats en un futur. Fruit d’aquesta voluntat, ja s’ha posat en marxa la segona col·laboració, la qual serà visible en el marc de la campanya de Nadal.
Es tracta de la serigrafia de 500 bosses de roba feta també a l’Atelier de Mas Albornà. Les bosses són de quatre colors diferents amb quatre dels conceptes que defineixen Som Sant Sadurní i s’escauen en època de Nadal: Somriure, Vida, Il·lusió i Sorpresa, com apuntava el president de Som Sant Sadurní Joan Carles Martin.
Aquestes bosses segueixen la nova línia gràfica de les bosses corporatives de Som Sant Sadurní, i se sortejaran entre les persones que realitzin compres amb la targeta de Som Sant Sadurní durant aquestes festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: