Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molta intensitat i protagonisme de la pilota en el retorn del FC Vilafranca als entrenaments

El FC Vilafranca va realitzar la primera sessió d’entrenament d’aquesta pretemporada, abans del primer partit aquest diumenge a les 19:30h contra el Cornellà, al Municipal. Comença l’era Triguero.

La pilota ja torna a rodar. El FC Vilafranca arrencava aquest dijous a la tarda la seva pretemporada, amb el retorn als entrenaments 3 mesos i mig després de disputar l’últim partit. S’iniciava, així, l’etapa de Santi Triguero al capdavant de l’equip, acompanyat d’un altre mite del degà, com Gerard Boira. El quadre penedesenc enceta la pretemporada amb 21 fitxes. Ahir tots els jugadors, excepte Toni Cunill, van saltar a la gespa.

El primer dia va ser intens. La plantilla va voler demostrar el seu compromís i les ganes de posar-se a treballar, amb una sessió d’hora i mitja en la qual es va posar molt d’èmfasi en el treball de força, i la pilota va ser la gran protagonista.

Un dels aspectes que es poden palpar és que el Vilafranca de Triguero es caracteritzarà pel bon tracte de bola, poques conduccions, buscar sempre al company lliure i gran freqüència de pase ras. La primera oportunitat per comprovar-ho serà diumenge, quan l’equip disputarà el primer partit, amb l’inici de la Copa Catalunya contra el Cornellà.

Aquest Vilafranca comença la pretemporada a ple rendiment. L’equip tornarà a la feina aquest divendres a les 19h i dissabte al matí hi ha programada una nova sessió d’entrenament; serè la darrera abans del primer partit de la pretemporada, diumenge a les 19:30h, al Municipal contra el Cornellà. Duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: