Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més problemes a la circulació de trens a la Vegueria Penedès

Als problemes de la línia R4 per les obres s’hi afegeix ara els que ocasiona el descarrilement d’un tren a la R2 al Garraf.

Mentre a la línia que passa per l’Alt Penedès continua la complicació per el tall entre les estacions de Sant Sadurní a Molins de Rei aquest matí Renfe ha restablert la circulació que ahir va quedar tallada per el descarrilament d’un tren a Sitges. A la línia del Garraf de moment, s’ha reobert la circulació per una sola via i els trens no poden anar a més de 30 quilòmetres per hora. Mentre que a l’Alt Penedès el trajecte entre Vilafranca i Barcelona continua comportant un temps de més de dues hores. Això, afegit a l’època de vacances, fa que molts usuaris hagin desistit d’utilitzar el tren com a mitjà de transport i aquest matí a l’estació de Vilafranca es respirava més tranqulitat del que és habitual.
A la línia R2 sud es manté ka circulació dels serveis regionals amb l’oferta habitual, els trens Intercity circulen per via convencional com habitualment, però amb increment de temps de viatge. Recordem que les obres de la línia R4 que provoquen el tall entre les estacions de Sant Sadurní i Molins de Rei està previst que finalitzin aquest divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: